اجاق‌هاي چهارمين جشنواره آش زنجان خاموش شد

به گزارش ميراث آريا(CHTN) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان زنجان،آيين اختتاميه اين جشنواره که از روز 14 آبانماه در زنجان آغاز به کار کرده بود در فرهنگسراي امام برگزار شد تا آش آشپز زنجاني و غذاي محلي آذربايجان غربي به عنوان برترين‌‌‌هاي جشنواره انتخاب شوند .

نتايج رقابت‌هاي آشپزي توسط حميدرضا رنجبر ، کارشناس مجله \"غذا \" که يکي از داوران جشنواره بود اعلام شد . \" صادق شاجري \" از زنجان ، \" آزيتا خيام \" از تهران و \" اباذر فرج نيا \" از زنجان به ترتيب نفرات اول تا سوم بخش طبخ آش بودند .

همچنين \" طيبه کشاورز \" از آذربايجان غربي ، \" رقيه خوش \" از زنجان و \" آزيتا خيام \" از تهران به ترتيب به عنوان نفرات اول تا سوم بخش آشپزي چهارمين جشنواره ملي آش و آشپزي ايراني انتخاب شدند.

حميدرضا رنجبر در قرائت بيانيه هيئت داوران نوع مواد اوليه و نحوه آماده سازي ، کيفيت پخت ، طعم و مزه و تزئين غذا متناسب با سنت و فرهنگ ايراني را از جمله معيارهاي داوري عنوان کرد .

وي افزود : آشپزهاي برگزيده پس از رقابت در طول مدت جشنواره انتخاب و صبح روز 20 آبانماه در مسابقه فينال آشپزهاي هر دو بخش شرکت کرده و توانستند بيشترين امتياز را از آن خود کنند .

به اين ترتيب جشنواره ملي آش و آشپزي ايراني که براي چهارمين بار در زنجان برگزار شد به کار خود پايان داد . در اين جشنواره آشپزهاي 12 استان کشور حضور داشتند و دست پخت خود را به رقابت گذاشتند . علاوه بر آن 25 غرفه در محوطه پارک اختصاص به پخت و فروش آش داشت تا بازديد کنندگان جشنواره بتوانند آش‌هاي محلي استان‌هاي مختلف کشور را بخورند .اين جشنواره در سال جاري به همت شهرداري زنجان ، سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري زنجان و موسسه فرهنگي و هنري طريقت نور اشراق برپا شد . در کنار رقابت‌هاي آشپزان صنايع دستي ، سوغات محلي و صنايع غذايي استانهاي سراسر کشور هم در قالب يک بازارچه به معرض ديد عموم گذاشته شده بود./106

انتهای پیام/

کد خبر 1387082118